'Behind the wire' coaching

Heb je angst voor paarden? Dan is deze vorm van coaching wellicht iets voor jouw!

Behind the wire betekent ´achter de draad´ coachen. Deze vorm van coaching is voor mensen die bang zijn of het spannend vinden in de nabijheid van paarden.

In de praktijk kom ik mensen tegen die angst hebben om bij het paard in de buurt te komen, maar paardencoaching wel willen ervaren. ´Achter de draad´  coachen is hierdoor ontstaan. Samen blijven wij op een gepaste afstand achter de draad en observeren de paarden, zij zullen altijd reageren. Samen reflecteren wij op dat wat er wordt gezien in de reacties van het paard.

Angst voor paarden komt ergens vandaan, de ervaring leert dat het vaak niet de angst voor het paard zelf is, maar dat er iets anders aan ten grondslag ligt. 

´Achter de draad´ kun jij op een voor jou veilige en rustige manier in contact komen met paarden en jou eigen regie houden of je dichter in de buurt wilt komen of niet. Op deze manier kun jij de ervaring opdoen en wordt je ten alle tijde ondersteund door de coach in het onderzoeken van jouw angst. 

Behind the wire betekent ´achter de draad´ coachen. Deze vorm van coaching is voor mensen die bang zijn in de nabijheid van paarden.

Feel the fear and do it anyway

Feel the fear and do it anyway

“Ik vond paarden al van kleins af aan mooi, maar wel op afstand.
De eerste ontmoeting met Quint en Moreen voelde echter meteen goed. Ik werd er rustig van en mijn angst verdween. Tijdens de sessie vallen alle puzzelstukjes langzaam op de plaats. Je komt dieper tot je denken en je gevoel. Dat is vaak moeilijk en emotioneel. Maar Meike is een super fijn mens. Ze geeft je de tijd en stelt de juiste vragen op het goede moment. Ik heb nu pas echt het gevoel dat ik het verleden los kan laten en met mijn angst beter om kan gaan. De paarden en Meike zijn echt een team. Ze stralen rust, begrip en bovenal raakt het je tot diep in je ziel. Ik kan deze therapie alleen maar aan bevelen voor iedereen. Ik ben Meike, Quint en Moreen dankbaar voor wat ze voor mij gedaan hebben. Ik weet zeker dat ik deze therapie indien nodig weer ga doen”.

Liefs Astrid

“Ik vond paarden al van kleins af aan mooi, maar wel op afstand.
De eerste ontmoeting met Quint en Moreen voelde echter meteen goed. Ik werd er rustig van en mijn angst verdween. Tijdens de sessie vallen alle puzzelstukjes langzaam op de plaats. Je komt dieper tot je denken en je gevoel. Dat is vaak moeilijk en emotioneel. Maar Meike is een super fijn mens. Ze geeft je de tijd en stelt de juiste vragen op het goede moment. Ik heb nu pas echt het gevoel dat ik het verleden los kan laten en met mijn angst beter om kan gaan. De paarden en Meike zijn echt een team. Ze stralen rust, begrip en bovenal raakt het je tot diep in je ziel. Ik kan deze therapie alleen maar aan bevelen voor iedereen. Ik ben Meike, Quint en Moreen dankbaar voor wat ze voor mij gedaan hebben. Ik weet zeker dat ik deze therapie indien nodig weer ga doen”.

Liefs Astrid

Wil jij samen met ons aan de slag?

Wil jij beter voor jezelf gaan zorgen en een coachtraject starten? Heb je een andere vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.