Aanbod

Ben jij geïnteresseerd in paardencoaching en wil je samen aan de slag? Lees dan hier wat de mogelijkheden zijn.

Ben jij klaar om beter voor jezelf
te gaan zorgen?

Ben jij op zoek naar een andere manier van coaching dan de reguliere vorm? Heerlijk buiten, in de rust van de natuur en de dieren, dan is paardencoaching iets voor jou.

Individuele sessie (incl. kennismaking)

Let op: 60 minuten is vrij kort, voor de volledige ervaring is de eerste keer 90 minuten aan te raden.

Sessies zijn vrijgesteld van btw.

Trajecten (individueel)

1. 5 sessies, 90 minuten (Meest gekozen)

2. 3 sessies, 90 minuten

3. 5 sessies (1x 90 min, 4x 60 min)

Trajecten zijn incl. kennismakingsgesprek, tussentijds contact via app en afrondingsgesprek.

Trajecten zijn vrijgesteld van btw.

Workshop 'de paardenspiegel'

Op een rustige wijze en in een natuurlijke omgeving kun jij ervaren wat een paard tijdens een coachsessie aan jou kan duidelijk maken. Je kunt in deze workshop eerst eens proeven wat deze effectieve wijze van coaching voor jou kan betekenen in je dagelijkse leven voor je een individuele sessie of traject aangaat.

Incl. kennis maken, koffie/thee/iets lekkers

Vrijgesteld van btw.

“Voor mij was de paardenwereld een vreemd iets, nooit iets mee gehad of ooit op het idee gekomen om uberhaupt een paard te benaderen. Dus enigszins sceptisch dit coachingstraject ingegaan na diverse goede aanbevelingen. Na 2 sessies met de paarden heb ik hier een hele bijzondere beleving aan overgehouden. Het bijzondere aan het traject is dat je het gevoel krijgt dat er zaken uit je diepste innerlijke ofwel uit je ziel naar boven komen tijdens zo’n sessie waar je nooit in alle bewustzijn aan gedacht hebt die van invloed waren op je wijze van leven en handelen. Je spreekt zelfs zaken uit door de reacties van de paarden op je eigen gedrag of emotie waarmee je bewust of onbewust zit. En deze specifieke dingen, doorgaans uit je jeugd of ervaringen uit het verleden, kunnen ook een belemmering voor jezelf zijn voor je verdere ontwikkeling. Ondanks het feit dat ik beroepsmatig coachingstrajecten heb gevolgd en zelfanalyses hebt uitgevoerd raken de paardensessies je nog dieper, waardoor je nog meer geconfronteerd wordt met jezelf, wie je bent, waar je mee zit zonder dat je hier bewust van was. Met deze ervaring haal je dus alles naar boven wat er in je onderbewustzijn aanwezig is als belemmering voor een gelukkig leven zoals je dat zelf voor ogen hebt. Ook na de sessie blijf je nog nadenken waarom je handelingen wel of niet deed, waarom de paarden op een bepaalde wijze op jouw gedrag reageerden, je krijgt daarmee een ankerpunt of houvast voor je eigen toekomstige handelen. Ik zal, in voor mij moeilijke omstandigheden, nu blijven terugdenken aan de sessies met de paarden waarbij ik zeker weet dat alleen al die gedachte mij zullen helpen om het leven te leiden zoals ik dat graag zou willen. Dank je wel Meike voor deze bijzondere ervaring; ik heb er het volste vertrouwen in dat veel mensen op deze wijze door jou professioneel gecoacht gaan worden en wens je daar veel succes mee.

Carel

Wil jij samen met ons aan de slag?

Wil jij beter voor jezelf gaan zorgen en een coachtraject starten? Heb je een andere vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.